ΣΥΝΤΑΓΗ
Υλικά
- Πλιγούρι ή κους κους (όχι το ελληνικό)
- 1 ντομάτα
- Μισό αγγούρι
- 1 πιπεριά κίτρινη ή πορτοκαλί
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- καπνιστό σολομό
- μαϊντανό ή άνηθο
- λάιμ ή λεμόνι
- λάδι
- αλάτι,πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ετοιμάζουμε το πλιγούρι ή το κους κους σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής.
- Κόβουμε σε κυβάκια τα λαχανικά, σε λεπτές ροδέλες τα κρεμμυδάκια και σε λωρίδες τον σολομό.
- Σε βαθύ μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά , τα φρέσκα μυρωδικά ,το αλάτι ,το πιπέρι το λάδι και όσο λεμόνι θέλουμε και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Τα αφήνουμε λίγη ώρα στο ψυγείο και είμαστε έτοιμοι για να σερβίρουμε και να το απολαύσουμε!!!
Είναι εξίσου νόστιμο και την επόμενη μέρα!
Δοκιμάστε το!!!!