Ταμπουλέ με καπνιστό σολομό

ΣΥΝΤΑΓΗ

Υλικά

  • Πλιγούρι ή κους κους (όχι το ελληνικό)
  • 1 ντομάτα
  • Μισό αγγούρι
  • 1 πιπεριά κίτρινη ή πορτοκαλί
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • καπνιστό σολομό
  • μαϊντανό ή άνηθο
  • λάιμ ή λεμόνι
  • λάδι
  • αλάτι,πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

  1. Ετοιμάζουμε το πλιγούρι ή το κους κους σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής.
  2. Κόβουμε σε κυβάκια τα λαχανικά, σε λεπτές ροδέλες τα κρεμμυδάκια και σε λωρίδες τον σολομό.
  3. Σε βαθύ μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά , τα φρέσκα μυρωδικά ,το αλάτι ,το πιπέρι το λάδι και όσο λεμόνι θέλουμε και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  4. Τα αφήνουμε λίγη ώρα στο ψυγείο και είμαστε έτοιμοι για να σερβίρουμε και να το απολαύσουμε!!!

Είναι εξίσου νόστιμο και την επόμενη μέρα!

Δοκιμάστε το!!!!

ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Δεν βρέθηκαν μπλοκ.