Κρακελέ Μπισκότα Σοκολάτας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Υλικά 

  • 210 gr. Φαρίνα
  • 65 gr. βιτάμ
  • 225 gr. κουβερτούρα
  • 100 gr. ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 1 βανίλια
  • 1/2 κουταλάκι αλάτι
  • άχνη-ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Λιώνουμε το βιτάμ μαζί με την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
  2. Μόλις λιώσει η κουβερτούρα τη βγάζουμε από το μάτι και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πέσει η θερμοκρασία της.
  3. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη,τη βανίλια και το αλάτι.
  4. Προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως.
  5. Τέλος,προσθέτουμεσταδιακά το αλεύρι .
  6. Το μείγμα που προκύπτει είναι αρκετά κολλώδες γι’αυτό το βάζουμε στο ψυγείο να πήξει και να μπορούμε να το δουλέψουμε.
  7. Σε ένα μπωλ βάζουμε άχνη – ζάχαρη.
  8. Παίρνουμε κομματάκια από το μείγμα, τα πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα βουτάμε στην άχνη.
  9. Τα απλώνουμε στο ταψί με κάποιο κενό ανάμεσά τους και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 -180 Βαθμούς για 8 -12 λεπτά.

Όσο περισσότερο τα ψήσουμε τόσο πιο συμπαγή και σκληρά γίνονται. Η γεύση θυμίζει αρκετά σουφλέ.

Ελπίζω να τα απολαύσετε!!!

 

 

ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Δεν βρέθηκαν μπλοκ.