ΣΥΝΤΑΓΗ
Υλικά
Για τη βάση :
- 1 πακέτο Digestive
- 100 gr βούτυρο λιωμένο
- λίγα κομματάκια κουβερτούρα
Για τη γέμιση :
- 1 κουτάκι καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα (πωλείται έτοιμο στα μάρκετ)
- 20 gr κακάο κοσκινισμένο
- 2-3 κουταλιές της σούπας σαντιγί
- 1 κεσεδάκι φράουλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Θρυμματίζουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα μαζί με τα κομματάκια κουβερτούρας.
- Ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως στο μείγμα.
- Βουτυρώνουμε ένα τσέρκι 20εκ και απλώνουμε το μπισκότο φροντίζοντας να καλύψουμε και τα τειχώματα.
- Το βάζουμε στο ψυγείο γύρω στα 30 λεπτά,μέχρι να σφίξει.
- Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε καλά το καραμελωμένο ζαχαρούχο,το κακάο και τη σαντιγί.
- Πάιρνουμε το τσέρκι και τοποθετούμε πάνω από τη μπισκοτένια βάση κομμένες φράουλες και εν συνεχεία την κρέμα που δημιουργήσαμε με το ζαχαρούχο.
- Το αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες,μέχρι να σφίξει η κρέμα.
Μπορείτε να στολίσετε την τούρτα με φράουλες που έχετε βουτήξει σε λιωμένη σοκολάτα και με νιφάδες σοκολάτας!
Καλή επιτυχία!!