Σοκολατάκια Ferrero

ΣΥΝΤΑΓΗ

Υλικά 

  • 200 γρ σοκοφρέτες με φουντούκι
  • 250 γρ φουντούκια ψημένα,ανάλατα + 100 γρ. για την επικάλυψη
  • 300 γρ πραλίνα φουντουκιού
  • 350 γρ κουβερτούρα
  • λίγο σπορέλαιο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χοντροκόβουμε στο multi τα φουντούκια και τα ρίχνουμε στο μπολ μαζί με την πραλίνα φουντουκιού και τις γκοφρέτες που έχουμε θρυμματίσει.
  2. Ανακατεύουμε πολύ καλά και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο μέχρι να σφίξει και να μπορεί να δουλευτεί.
  3. Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το σπορέλαιο και την αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασια δωματίου.
  4. Ψιλοκόβουμε στο multi τα υπόλοιπα φουντούκια και τα ρίχνουμε στη σοκολάτα.
  5. Βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο και πλάθουμε μπαλάκια.
  6. Με πιρούνι ή κουταλάκι τα βουτάμε στην κουβερτούρα και τα τοποθετούμε σε ταψάκι με λαδόκολλα.
  7. Τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα μέχρι να σταθεροποιηθεί η κουβερτούρα και στη συνέχεια τα σερβίρουμε σκέτα ή μέσα σε καραμελόχαρτα.
  8. Διατηρούνται στο ψυγείο.

Εγώ συνήθως κάνω μισή δόση γιατί είναι τόσο νόστιμα που μπορώ να τα φάω όλα σε μία μέρα!!!

Δοκιμάστε τα και πείτε κι εσείς αν μπορείτε να τα αντισταθείτε!

Καλή επιτυχία!

 

ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Δεν βρέθηκαν μπλοκ.