Cake pops με μπισκότα

Cake Pops με μπισκότα

ΣΥΝΤΑΓΗ

Υλικά για 30 κομμάτια

  • 300 γρ. μπισκότα της αρεσκείας μας
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
  • 100 γρ. κουβερτούρα
  • 70 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρα
  • 1-2 βανίλιες
  • λίγη τρούφα

Επικάλυψη

  • 300 γρ. κουβερτούρα (μαύρη ή λευκή την οποία μπορείτε να χρωματίσετε με χρώματα ζαχαροπλαστικής )
  • πολύχρωμη τρούφα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αλέθουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα αδειάζουμε στον κάδο του μίξερ.
  2. Προσθέτουμε το βούτυρο ,την κουβερτούρα που έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί , τις βανίλιες και την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε μέχρι να έχουμε ομοιογενή ζύμη.
  3. Πλάθουμε μπαλάκια και σφηνώνουμε στη βάση τους καλαμάκια για γλειφιτζούρια τα οποία έχουμε βουτήξει σε λιωμένη σοκολάτα για να τα σταθεροποιήσουμε.
  4. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για λίγες ώρες μέχρι να σφίξουν.
  5. Λιώνουμε την κουβερτούρα της επικάλυψης και περιμένουμε να πέσει η θερμοκρασία της.
  6. Βουτάμε τα cake pops στην κουβερτούρα και από πάνω ,αν θέλουμε, πασπαλίζουμε με τρούφα.
  7. Τα αφήνουμε στην άκρη για 2 περίπου ώρες να στεγνώσει η επικάλυψη ή στο ψυγείο ,αν έχει ζέστη εξω.

Έχει λίγη δουλίτσα αλλά αξίζει τον κόπο.

Η γεύση είναι απογειωτική και η εμφάνιση άκρως εντυπωσιακή!!

Εκτύπωσέ το
 

ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Δεν βρέθηκαν μπλοκ.