ΣΥΝΤΑΓΗ
Υλικά
- 4 μερίδες κοτόπουλο
- 1 κουτάκι μπύρα
- 1 καρότο σε ροδέλες
- 1 κρεμμύδι σε ροδέλες
- μανιτάρια σε φετούλες
- 1 πιπεριά ψιλοκομμένη
- αλάτι,πιπέρι,ρίγανη,θυμάρι (αν βρείτε φρέσκο ακόμη καλύτερα)
- 1 δαφνόφυλλο
- προαιρετικά : λίγο μπαχάρι ,μιά κουταλιά της σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε πλατιά κατσαρόλα σωτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να αποκτήσει ένα χρυσό χρώμα.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα λαχανικά και τα κάνουμε μερικές γύρες μέχρι να μαλακώσουν λίγο.
- Σβήνουμε με την μπύρα , ρίχνουμε όλα τα μπαχαρικά και αρωματικά μας και κατεβάζουμε τη φωτιά στο 5.
- Σε 45 λεπτά περίπου το φαγητό θα είναι έτοιμο.
- Φροντίστε μόνο να γυρίσετε κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος τα κοτόπουλα και από την άλλη μεριά.
- Συνοδέψτε το με ρύζι, με κους κους ή και με λευκό κριθαράκι.
Είναι ένα ίδιαίτερα γευστικό και εύκολο πιάτο ,έτοιμο σε λιγότερο από μία ώρα!
Καλή σας απόλαυση!