CHOCOLATE FUDGE

Chocolate Fudge

ΣΥΝΤΑΓΗ

Υλικά 

  • 350 γρ. κουβερτούρα απλή ή γάλακτος
  • 1 ζαχαρούχο
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
  • 1 βανίλια

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα με το ζαχαρούχο ,το βούτυρο και τη βανίλια.

     

  2. Τοποθετούμε το μείγμα μας σε μικρο τετράγωνο ή ορθογώνιο ταψάκι στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα και το βάζουμε για δύο ώρες είτε στο ψυγείο (αν επιθυμούμε ένα πιο λαστιχωτό και καραμελένιο αποτέλεσμα) είτε στην κατάψυξη.

     

  3. Πριν το βάλετε στο ψύγείο μπορείτε να ρίξετε από πάνω ψημένα φουντούκια, αλατισμένα φυστίκια για πιο ιδιαίτερο γευστικό αποτέλεσμα , maltesers, κομματάκια σοκολάτας και ό,τι άλλο επιθυμείτε.

     

  4. Μετά τις δύο ώρες το βγάζετε από το ψυγείο και το κόβετε σε τετράγωνα ή ορθογώνια κομματάκια.

Είναι πραγματικά πεντανόστιμο γλύκισμα και αφήνει για πολλή ώρα μια υπέροχη γεύση στο στόμα.

Καλή σας επιτυχία!!!

 

Εκτύπωσέ το
 

ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.