ΣΥΝΤΑΓΗ
Υλικά
- 350 γρ. κουβερτούρα απλή ή γάλακτος
- 1 ζαχαρούχο
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
- 1 βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα με το ζαχαρούχο ,το βούτυρο και τη βανίλια.
- Τοποθετούμε το μείγμα μας σε μικρο τετράγωνο ή ορθογώνιο ταψάκι στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα και το βάζουμε για δύο ώρες είτε στο ψυγείο (αν επιθυμούμε ένα πιο λαστιχωτό και καραμελένιο αποτέλεσμα) είτε στην κατάψυξη.
- Πριν το βάλετε στο ψύγείο μπορείτε να ρίξετε από πάνω ψημένα φουντούκια, αλατισμένα φυστίκια για πιο ιδιαίτερο γευστικό αποτέλεσμα , maltesers, κομματάκια σοκολάτας και ό,τι άλλο επιθυμείτε.
- Μετά τις δύο ώρες το βγάζετε από το ψυγείο και το κόβετε σε τετράγωνα ή ορθογώνια κομματάκια.
Είναι πραγματικά πεντανόστιμο γλύκισμα και αφήνει για πολλή ώρα μια υπέροχη γεύση στο στόμα.
Καλή σας επιτυχία!!!