ΣΥΝΤΑΓΗ
Υλικά
- 100 γρ. βιτάμ καρύδας (αν δεν σας αρέσει η γεύση της καρύδας αντικαταστήστε το με βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου)
- 50 γρ. καστανή ζάχαρη
- 1 αυγό
- 80 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 200 γρ. μούσλι με ξηρούς καρπούς
- 80 γρ. σταγόνες σοκολάτας (προαιρετικό)
- 30 γρ. γάλα φρέσκο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε σε μεσαία ταχύτητα το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
- Ρίχνουμε το αυγό και συνεχίζουμε λίγο ακόμη.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 Βαθμούς.
- Σταματάμε το μίξερ και ενσωματώνουμε το αλεύρι με μια σπάτουλα.
- Προσθέτουμε το μούσλι , τις σταγόνες σοκολάτας και το γάλα και ανακατεύουμε καλά.
- Παίρνουμε με το κουτάλι ποσότητα ζύμης ,την τοποθετούμε πάνω στη λαδόκολλα που έχουμε στρώσει στο ταψί και πιέζουμε με το χέρι για να βγουν επίπεδα τα μπισκότα μας.
- Ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν κοντά στα 15-20 λεπτά (εξαρτάται από το μέγεθός τους).
Είναι από τα πιο νόστιμα μπισκότα βρώμης!!!
Αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το έτοιμο μούσλι , μπορείτε να το αντικαταστήσετε με νιφάδες βρώμης και χοντροκομμένους ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας.
Και αν είστε φανατικοί της σοκολάτας, μπορείτε να λιώσετε λίγη κουβερτούρα και να βυθίσετε το πάνω μέρος των μπισκότων σας σε αυτή!