ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ 3 ΕΙΔΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Μπισκότα με 3 είδη σοκολάτας

ΣΥΝΤΑΓΗ

Υλικά 

  • 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 350 γρ. ζάχαρη μαύρη υγρή (με μελάσα)
  • 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2 αυγά
  • 350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 βανίλιες
  • σοκολάτα γάλακτος, λευκή και πραλίνα κομμένη σε μικρά κομματάκια
  • 1 κουταλιά της σούπας baking
  • λίγο αλάτι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε το βούτυρο με τα 2 είδη ζάχαρης στο μίξερ.
  2. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να πάρουμε ένα ομοιογενές αφράτο μείγμα.
  3. Αφού σταματήσουμε το χτύπημα, προσθέτουμε το αλάτι, τις βανίλιες, το baking και το αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά με μία μαρίζ.
  4. Στο τέλος προσθέτουμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια.
  5. Μπορείτε να απλώσετε το μείγμα σε μεσαίου μεγέθους ταψί ή να παίρνετε κουταλιές από το μείγμα και με το πάτο ενός ποτηριού να το απλώνετε.
  6. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο  στους 185 Βαθμούς για 13-15 λεπτά αν το βάλετε σε ταψί και για 6-8  λεπτά αν το κάνετε ατομικά μπισκοτάκια.

Για τους λάτρεις της σοκολάτας και της γλύκας…

Εκτύπωσέ το
 

ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.