Σαλάτα με ρόκα και ψητή γλυκοπατάτα

ΣΥΝΤΑΓΗ

Υλικά 

  • μισό σακουλάκι άγρια ρόκα
  • 1 γλυκοπατάτα μεγάλη
  • τυρί κρέμα Philadelphia με σκόρδο και μυρωδικά
  • παστράμι (μπορείτε και προσούτο)
  • ελαιόλαδο
  • κρέμα βαλσάμικου (αν έχετε με γεύση σύκου ακόμη καλύτερα)

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 Βαθμούς.
  2. Καθαρίζουμε τη γλυκοπατάτα και την κόβουμε σε κυβάκια.
  3. Τη βάζουμε σε ταψί και τη ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ελάχιστο αλατάκι.
  4. Ψήνουμε μέχρι να μαλακώσει.
  5. Σε πιάτο στρώνουμε τη ρόκα και από πάνω βάζουμε την γλυκοπατάτα και το παστράμι σε κομματάκια.
  6. Αναμειγνύουμε πολύ καλά το τυρί κρέμα με το ελαιόλαδο και το ρίχνουμε πάνω από τη σαλάτα.
  7. Τελειώνουμε με την κρέμα βαλσάμικου.

Η ιδανική μπουκιά είναι αυτή που έχει και ρόκα και γλυκοπατάτα και παστράμι και τυρί κρέμα και βαλσάμικο.

Έκρηξη γεύσεων στον ουρανίσκο!!!

Δοκιμάστε την και θα ξετρελαθείτε!!!

Εκτύπωσέ το
 

ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Δεν βρέθηκαν μπλοκ.