CHIMICHANGAS ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

chimichangas με μπανάνα και σοκολάτα

ΣΥΝΤΑΓΗ

Υλικά (για 4 άτομα)

  • 4 μεγάλες τορτίγιες
  • 4 μπανάνες
  • σοκολάτα της αρεσκείας σας,κομμένη σε μικρά κομματάκια (εγώ έβαλα με γεύση καραμέλα, αλλά του ταιριάζει απόλυτα και η σοκολάτα με τσίλι)
  • μείγμα με άχνη- κανέλα
  • λίγο ηλιέλαιο
  • σοκολάτα λιωμένη σε μπεν μαρί
  • παγωτό( προαιρετικά)/ ξηροί καρποί χοντροκομμένοι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Γεμίζουμε την τορτίγια με την μπανάνα( αν θέλετε την κόβετε κομματάκια) και τη σοκολάτα.
  2. Την κλείνουμε σαν φάκελο για να μη χυθεί η λιωμένη σοκολάτα.
  3. Αλείφουμε την επιφάνειά της με ηλιέλαιο και πασπαλίζουμε με το μείγμα άχνης-κανέλας.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 Βαθμούς για 10 λεπτά.
  5. Περιχύνουμε με σοκολάτα που έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί και σερβίρουμε αμέσως με μια μπάλα παγωτού και χοντροκομμένους ξηρούς καρπούς!

Ξεφεύγει από τα παραδοσιακά chimichangas που είναι τηγανιτά και γεμιστά με κρέας!
Είναι ένα πεντανόστιμο και πανεύκολο επιδόρπιο για το οποίο θα χρειαστείτε μόνο 10 λεπτά!
Εναλλακτικά μπορείτε να γεμίσετε τις τορτίγιες με λεπτές φέτες μήλου και χαλβά!!!
Εκτύπωσέ το
 

ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Δεν βρέθηκαν μπλοκ.