Κις Λορέν

Κις Λορέν (παραλλαγμένη)

ΣΥΝΤΑΓΗ

Υλικά (για τη βάση)
  • 1/2 φλυτζάνι σπορέλαιο
  • 1/2 φλυτζάνι γάλα
  • 1/2 φλυτζάνι βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου
  • 3 φλυτζάνια αλεύρι
  • αλάτι,πιπέρι
Υλικά (για τη γέμιση)
  • 1 φακελάκι με μείγμα τριών τυριών
  • 1 φακελάκι τριμμένο Gouda
  • 1 κόκκινη πιπεριά σε μικρά κομματάκια
  • μπέικον κομμένο σε κυβάκια
  • 3 αυγά
  • 2 φλυτζάνες εβαπορέ γάλα ,αδιάλυτο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μια μεγάλη γαβάθα ρίχνουμε τα έλαια,το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι και σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να πάρουμε μια ζύμη που δε θα κολλάει στα δάχτυλά μας.
  2. Παίρνουμε μια ταρτιέρα ή ένα τσέρκι και το βουτυρώνουμε.
  3. Απλώνουμε προσεκτικά τη ζύμη στον πάτο και τα τοιχώματα προσέχοντας να είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη.
  4. Απλώνουμε στην βάση της τάρτας τα τυριά ,το μπέικον και την πιπεριά.
  5. Χτυπάμε τα αυγά με το εβαπορέ και περιχύνουμε την τάρτα μας.
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 Βαθμούς μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα η επιφάνεια της τάρτας.
Είναι μια πολύ εύκολη και νόστιμη λύση για μπουφέ σε πάρτυ.
Θεωρώ ότι τις επόμενες μέρες γίνεται και πιο νόστιμη!
Εκτύπωσέ το
 

ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.