Caprese

Caprese

ΣΥΝΤΑΓΗ

Υλικά 

  • ρόκα άγρια
  • 10 τοματίνια κομμένα στη μέση
  • μίνι μοτσαρελλάκια κομμένα στη μέση
  • πέστο βασιλικού
  • ελαιόλαδο
  • βαλσάμικο με μέλι
  • κρέμα βαλσάμικου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μεγάλο πιάτο βάζουμε τη ρόκα και από πάνω τα τοματίνια, τη μοτσαρέλλα και με κουταλάκι πέστο σε διάφορα σημεία της σαλάτας.
  2. Σε βαζάκι αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο με το βαλσάμικο και λίγο αλάτι.
  3. Περιχύνουμε τη σαλάτα με το ντρεσινγκ.
  4. Αν θέλετε ολοκληρώνετε με κρέμα βαλσάμικου και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Αντί για πέστο μπορείτε να χτυπήσετε στο μούλτι λάδι με φρέσκο βασιλικό και να περιχύσετε με αυτό το λάδι τη μοτσαρέλλα.
Εκτύπωσέ το
 

ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.