Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας μας από όλες τις πλευρές.
Το αφήνουμε σε ξύλο κοπής να ξεκουραστεί για 5 λεπτά και κατόπιν το κόβουμε πολύ ψιλές φέτες με το μεγάλο μαχαίρι.
Στα κομματάκια που δημιουργήσαμε ρίχνουμε όλα τα μπαχαρικά μας και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας για να πάνε τα μπαχαρικά παντού.
Βαζούμε ένα σχαροτήγανο στη φωτιά, αφηνουμε λίγο να κάψει και ρίχνουμε τα κομματάκια κρέατος.
Γυρίζουμε μια δυο φορές μέχρι να ψηθούν πλήρως.
Επειδή είναι λεπτά δε χρειάζεται πολλή ώρα ψήσιμο.
Σερβίρουμε σε πίτες που έχουμε ζεστάνει και γεμίζουμε με ό,τι επιθυμούμε: τζατζίκι, φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, ντομάτα ,ή ακόμη και σος από μαγιονέζα και πάστα σκόρδου!Η επιλογή δική σας!!!
Χαρείτε άφοβα λοιπόν τον γύρο καθώς το ψαρονέφρι δεν έχει καθόλου λίπος και έτσι γλυτώνουμε τις περιττές θερμίδες!!!