Βάζουμε το χλιαρό νερό σε μπολάκι και διαλύουμε μέσα σε αυτό τη μαγιά.
Σε μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μας( και τη διαλυμένη μαγιά) και ζυμώνουμε πολύ καλά μέχρι να πάρουμε μια ελαστική ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
Την πλάθουμε σε σχήμα μπάλας και την αφήνουμε στο μπολ να ξεκουραστεί για 1 ώρα, σκεπασμένη με πετσέτα.
Αφού περάσει η ώρα, παίρνουμε τη ζύμη και πλάθουμε μικρά μπαλάκια (βγαίνουν απο 8- 10) ,τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα αλείφουμε από πάνω με λίγο ελαιόλαδο.
Τα σκεπάζουμε με πετσέτα και τα αφήνουμε άλλα 30 λεπτά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 Βαθμούς για 30 -35 λεπτά.
Το μόνο δύσκολο σε αυτή την συνταγή είναι η αναμονή!
Καλησπέρα
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αυτό το ζυμάρι μπορώ να το κάνω στο μίξερ γτ από ότι κατάλαβα θα βάλω από την αρχή μέσα τα τυριά.
Θα χαρώ πολύ αν μου απαντήσετε.
Ότι συνταγή έχω κάνει μου έχει βγει τέλεια ☺️☺️
Ναταλία μου πολύ χαίρομαι που έχεις δοκιμάσει τις συνταγές του site και ακόμη περισσότερο χαίρομαι γιατί σου άρεσαν!Το συγκεκριμένο ψωμί το έχω κάνει χωρίς μίξερ, αλλά αν έχεις γάντζο στο μίξερ σου νόμιζω ότι θα σε δειυκολύνει αρκετά.Ελπίζω να σου βγει καλό και να το ευχαριστηθείς!
Καλησπέρα
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αυτό το ζυμάρι μπορώ να το κάνω στο μίξερ γτ από ότι κατάλαβα θα βάλω από την αρχή μέσα τα τυριά.
Θα χαρώ πολύ αν μου απαντήσετε.
Ότι συνταγή έχω κάνει μου έχει βγει τέλεια ☺️☺️
Ναταλία μου πολύ χαίρομαι που έχεις δοκιμάσει τις συνταγές του site και ακόμη περισσότερο χαίρομαι γιατί σου άρεσαν!Το συγκεκριμένο ψωμί το έχω κάνει χωρίς μίξερ, αλλά αν έχεις γάντζο στο μίξερ σου νόμιζω ότι θα σε δειυκολύνει αρκετά.Ελπίζω να σου βγει καλό και να το ευχαριστηθείς!