ΣΥΝΤΑΓΗ
Υλικά
- 1 συσκευασία χυλοπίτες
- διάφορα θαλασσινά της αρεσκείας μας(γαρίδες, χταπόδι, καλαμάρι,μύδια)
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά της σούπας Νοστιμιά της Maggi(αν δεν έχετε βάλτε κύβο λαχανικών)
- 1/2 κουτάκι συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- μαϊντανό ,άνηθο(προαιρετικά)
- αλάτι ,πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και τη Νοστιμιά.
- Μόλις μαλακώσει ,προσθέτουμε τα θαλασσινά συμπληρώνοντας λίγο νερό.
- Ανακατελυουμε και τα αφήνουμε για 1 λεπτό.
- Προσθέτουμε τη σάλτσα ,ζεστό νερό και τις χυλοπίτες( προσοχή,όχι πολύ νερό) και βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 6 περίπου λεπτά.
- Με το που γίνουν οι χυλοπίτες προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι ,μαϊντανό και άνηθο.
Είναι ένα πανεύκολο και πεντανόστιμο φαγητό ,ιδίως για τους λάτρεις των θαλασσινών και ενδείκνυται σε περιόδους νηστείας!