Μύδια αχνιστά

ΣΥΝΤΑΓΗ

Υλικά 

  • 20 μύδια
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • λίγο ελαιόλαδο (2-3 κουταλιές της σούπας)
  • λίγο λευκό κρασί
  • μαϊντανός
  • αλάτι,πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καθαρίζουμε τα μύδια από τις τρίχες που έχουν στο κέλυφος και τα πλένουμε καλά.
  2. Σε ένα βαθύ τηγάνι ή σε κατσαρόλα βάζουμε τα μύδια με όλα τα υλικά ,βάζουμε τη φωτιά στο δυνατό και κλείνουμε με καπάκι.
  3. Σε λίγα λεπτά (2-3) ανοίγουμε το καπάκι και βλέπουμε ποια έχουν ανοίξει.
  4. Τα κλειστά τα πετάμε.
  5. Τα βάζουμε σε γαβάθα και πασπαλίζουμε με φρέσκο μαϊντανό.

Από τα πιο αγαπημένα μου πιάτα με θαλασσινά!

Τόσο εύκολο και τόσο γευστικό…δοκιμάστε το και με κυδώνια αν σας δοθεί η ευκαιρία!

Εκτύπωσέ το
 

ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Δεν βρέθηκαν μπλοκ.