Σουπιές με σπανάκι

ΣΥΝΤΑΓΗ

Υλικά 

  • 1 κιλό σουπιές
  • 1 κιλό σπανάκι
  • 1 κουταλάκι πελτέ ντομάτας
  • άνηθος
  • αλάτι,πιπέρι
  • ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καθαρίζουμε και πλένουμε τις σουπιές και τις κόβουμε σε μακρόστενα κομμάτια.
  2. Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις σουπιές μέχρι να πάρουν χρώμα.
  3. Ρίχνουμε το σπανάκι και τον πελτέ και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
  4. Προσθέτουμε λίγο νεράκι ,τον άνηθο ,το αλάτι και το πιπέρι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20 – 30 λεπτά περίπου.

Στο σερβίρισμα μπορείτε να προσθέσετε λεμονάκι!

Ένα πεντανόστιμο φαγητό,ιδανικό για νηστεία αλλά και για τσιπουράκι!

Εκτύπωσέ το
 

ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Δεν βρέθηκαν μπλοκ.