ΣΥΝΤΑΓΗ
Υλικά
- 1 κιλό σουπιές
- 1 κιλό σπανάκι
- 1 κουταλάκι πελτέ ντομάτας
- άνηθος
- αλάτι,πιπέρι
- ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και πλένουμε τις σουπιές και τις κόβουμε σε μακρόστενα κομμάτια.
- Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις σουπιές μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Ρίχνουμε το σπανάκι και τον πελτέ και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Προσθέτουμε λίγο νεράκι ,τον άνηθο ,το αλάτι και το πιπέρι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20 – 30 λεπτά περίπου.
Στο σερβίρισμα μπορείτε να προσθέσετε λεμονάκι!
Ένα πεντανόστιμο φαγητό,ιδανικό για νηστεία αλλά και για τσιπουράκι!