Ομελέτα με σπαράγγια

ΣΥΝΤΑΓΗ

Υλικά (για 2 άτομα)

  • 5- 6 αυγά
  • 8 -10 σπαράγγια
  • 4 κομμάτια μπέικον
  • 4-5 τοματίνια
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι,φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καθαρίζουμε τα σπαράγγια.Κόβουμε το σκληρό κάτω μέρος και αν έχουν ίνες  τις αφαιρούμε με το εργαλείο που ξεφλουδίσουμε τις πατάτες.
  2. Σε ένα μεγάλο αντικολλήτικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα σπαράγγια .
  3. Μετά από 3-4 λεπτά ρίχνουμε το μπέικον σε λωρίδες και συνεχίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
  4. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και τα αλατίζουμε.
  5. Όταν γίνει και το μπέικον ρίχνουμε τα αυγά και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο 7.
  6. Ρίχνουμε και τα τοματίνια.
  7. Όταν γίνει από την κάτω πλευρά με τη βοήθεια μιας πιατέλας ή ενός άλλου τηγανιού ίδιου μεγέθους γυρίζουμε την ομελέτα να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
  8. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σαλάτα στο πλάι.

Μπορεί να έχει λίγα υλικά αλλά ο συνδυασμός τους είναι εξαιρετικός!

Πανεύκολη και πεντανόστιμη λύση για όλες τις ώρες!

ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Δεν βρέθηκαν μπλοκ.