ΣΥΝΤΑΓΗ
Υλικά (για 2 άτομα)
- 5- 6 αυγά
- 8 -10 σπαράγγια
- 4 κομμάτια μπέικον
- 4-5 τοματίνια
- ελαιόλαδο
- αλάτι,φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα σπαράγγια.Κόβουμε το σκληρό κάτω μέρος και αν έχουν ίνες τις αφαιρούμε με το εργαλείο που ξεφλουδίσουμε τις πατάτες.
- Σε ένα μεγάλο αντικολλήτικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα σπαράγγια .
- Μετά από 3-4 λεπτά ρίχνουμε το μπέικον σε λωρίδες και συνεχίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και τα αλατίζουμε.
- Όταν γίνει και το μπέικον ρίχνουμε τα αυγά και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο 7.
- Ρίχνουμε και τα τοματίνια.
- Όταν γίνει από την κάτω πλευρά με τη βοήθεια μιας πιατέλας ή ενός άλλου τηγανιού ίδιου μεγέθους γυρίζουμε την ομελέτα να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
- Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σαλάτα στο πλάι.
Μπορεί να έχει λίγα υλικά αλλά ο συνδυασμός τους είναι εξαιρετικός!
Πανεύκολη και πεντανόστιμη λύση για όλες τις ώρες!