Τορτελίνια στο φούρνο

ΣΥΝΤΑΓΗ

Υλικά 

  • 2 σακουλάκια τορτελίνια
  • 300 γρ κρέμα γάλακτος
  • 1 πακέτο τυριά τριμμένα ανάμεικτα
  • 1 πακέτο μοτσαρέλα τριμμένη
  • μπέικον( ή όποιο άλλο αλλαντικό επιθυμείτε) σε κομματάκια
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • αλάτι ,πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Σε πυρίμαχο ρίχνουμε τα ζυμαρικά, το μπέικον ,τη μοτσαρέλα και μισό από το πακέτο με τα ανάμεικτα τυριά , την κρέμα γάλακτος ,αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά να πάει παντού η κρέμα γάλακτος και να αναμειχθούν τα υλικά.
  3. Ρίχνουμε ενδιάμεσα το βούτυρο σε κομματάκια και από πάνω το υπόλοιπο τυρί.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 Βαθμούς μέχρι να πάρει η επιφάνεια ένα χρυσό χρώμα.
  5. Απολαμβάνουμε όσο είναι ζεστό.

Ένα φαγητό που γίνεται μόνο του και δεν έχει καθόλου κόπο κι όμως είναι πεντανόστιμο!!!

Μπορείτε να το συνοδέψετε με το σκορδόψωμο που υπάρχει στο site!

ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Δεν βρέθηκαν μπλοκ.