ΣΥΝΤΑΓΗ
Υλικά
- 2 ακτινίδια κομμένα σε μικρά κομματάκια
- 1 μήλο σε κυβάκια
- 1-2 αχλάδια σε κυβάκια
- 5 ροδέλες ανανά κομμένες σε κομματάκια
- 10-15 φράουλες κομμένες σε ροδέλες
- 4 κομμάτια ροδάκινο κομπόστα ψιλοκομμένα
- 1,5 – 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- 1 φλυτζανάκι του ελληνικού καφέ σιρόπι από την κομπόστα
- 1/2 σφηνάκι κονιάκ (αν έχετε παιδιά το παραλείπετε)
- μερικά φύλλα δυόσμου ή μέντας (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια μεγάλη γαβάθα ρίχνουμε όλα τα υλικά μας και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Τοποθετούμε σε σκεύος που κλείνει αεροστεγώς και βάζουμε στο ψυγείο.
- Καταναλώνουμε μετά από 1- 1,5 ώρα για να βγούν όλα τα αρώματα.
Όσο μένει στο ψυγείο τόσο πιο αρωματική γίνεται.
Τρώγεται είτε σκέτη είτε πάνω από γιαούρτι και είναι το τέλειο επιδόρπιο μετά το φαγητό!
Μπορείτε να πασπαλίσετε από πάνω και σπόρους chia!