ΣΥΝΤΑΓΗ
Υλικά (για 6 hot dogs)
- 1 συσκευασία ψωμάκια για hot dog
- 1 συσκευασία λουκάνικα γαλοπούλας τύπου Φρανκφούρτης
- 6 φέτες μπέικον
Υλικά για την σαλάτα coleslaw
- 1 συσκευασία σαλάτα λάχανο- καρότο
- 1/2 μήλο πράσινο σε λεπτές φέτες
- 1 κουταλιά της σούπας γεμάτη μαγιονέζα
- 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα απαλή
- 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
- 1 κουταλιά της σούπας μηλόξιδο
- αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στο σχαροτήγανο ψήνουμε τα λουκάνικα ελαφρώς.
- Στη συνέχεια περνάμε το bacon μέχρι να γίνει τραγανό καθώς και τα ψωμάκια από την εξωτερική πλευρά τους.
- Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το μέλι, το μηλόξιδο, το αλάτι και λίγο πιπέρι, δοκιμάζουμε μήπως θέλουμε περισσότερη οξύτητα και ρίχνουμε σχεδόν τα 3/4 της σαλ΄τας και το μήλο.
- Ανακατεύουμε καλά να ενσωματωθούν τα υλικά.
- Παίρνουμε τα ψωμάκια , βάζουμε μέσα τη σαλάτα (αν σας κοπούν στη μέση βάζετε σαλάτα στη βάση) , από πάνω το λουκάνικο και το μπέικον.
Πολύ πιο νόστιμο από τα έτοιμα hot dogs και πολύ εύκολο στην παρασκευή του!!!
Καλή σας απόλαυση!!!