Αυγά μάτια με καβουρμά

ΣΥΝΤΑΓΗ

Υλικά (για 2 άτομα)

  • 6 αυγά
  • 1 συκευασία καβουρμά
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 πακέτο baby σπανάκι
  • 10-15 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σωτάρουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά (εγώ το έχω στο 7) για λίγο τα κρεμμύδάκια με τα 3/4 της συσκευασίας από το σπανάκι.
  2. Μόλις  μαραθούν προσθέτω από πάνω τα αυγά, τον καβουρμά σε κομματάκια και στο τέλος τα ντοματίνια.
  3. Μαγειρεύουμε μέχρι να είναι έτοιμα τα αυγά.
  4. Αλατίζουμε, τρίβουμε φρέσκο πιπέρι και από πάνω βάζουμε τα φύλλα σπανάκι που κρατήσαμε και λίγο ακόμη φρέσκο κρεμμυδάκι.

Απαραίτητο να έχετε για αυτό το φαγάκι πολύ φρέσκο ψωμί για να ευχαριστηθείτε τις βούτες!!!!
Δοκιμάστε το και δε θα ξαναφάτε τα αυγά σας με άλλον τρόπο!!!

ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Δεν βρέθηκαν μπλοκ.