125 γρ. μαργαρίνη μαλακωμένη ,σε θερμοκρασία δωματίου
220 γρ. (1 κούπα) ζάχαρη
1 μικρό μήλο
1 καρότο
2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
50 γρ. πούδρα αμυγδάλου (υπάρχει έτοιμη στα μάρκετ,αλλιώς στο multi χτυπάτε λευκά αμύγδαλα)
180 γρ. γάλα
1 κουταλάκι κανέλα (αν δεν την προτιμάτε,βάλτε βανίλια)
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις μαζί με κουταλάκι γεμάτο baking powder
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε για λίγα λεπτά τη μαργαρίνη και στη συνέχεια ρίχνουμε τη ζάχαρη και το αφήνουμε μέχρι να αφρατέψει.
Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά,προσέχοντας να έχουν ενσωματωθεί πλήρως στο μείγμα.
Ρίχνουμε μέρος από το γάλα και ανακατεύουμε με μαρίζ.
Συνεχίζουμε με το μήλο και το καρότο , που έχουμε ψιλοκόψει στο multi, και την κανέλα.
Στο μείγμα μας προσθέτουμε την πούδρα αμυγδάλου και λίγο ακόμη γάλα.
Αφού ενσωματωθούν τα υλικά αυτά ξεκινάμε να προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι μαζί με το υπόλοιπο γάλα.
Θέλουμε μια ζύμη που να μην είναι ούτε πολύ υδαρής ούτε σφιχτή .
Σε θήκες για cupcakes βάζουμε καραμελόχαρτα και τα γεμίζουμε με τη ζύμη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 Βαθμούς για 10-12 λεπτά (ή μέχρι να ρόδίσουν στην επιφάνεια και όταν βυθίσουμε οδοντογλυφίδα να βγαίνει στεγνή).
Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δώσουμε στα παιδιά μας φρούτα,λαχανικά και ξηρούς καρπούς!!!