300 gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις (μπορεί να χρειαστεί και λίγο παραπάνω) μαζί με ένα γεμάτο κουταλάκι του γλυκού baking
1 κουταλιά της σούπας λάδι
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
220 ml (1 φλυτζάνα τσαγιού ) χλιαρό γάλα
1 κουταλιά του γλυκού ξύδι
1 πρέζα ζάχαρη
Σάλτσα ντομάτας
Μοτσαρέλλα τριμμένη και Gouda
Αλλαντικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ και στο τέλος το αλεύρι λίγο λίγο μέχρι να πετύχουμε μια ελαστική ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
Σχηματίζουμε μια μπάλα με τη ζύμη και σε αλευρωμένη επιφάνεια τη ανοίγουμε σε στρογγυλό ή οβάλ σχήμα, όσο πιο λεπτή γίνεται.
Σε όλη την επιφάνεια της ζύμης βάζουμε σάλτσα ντομάτας ,αλλαντικά και τριμμένο τυρί (ή όποιο άλλο υλικό επιθυμούμε).
Από την πιο μεγάλη πλευρά ρολάρουμε προσεκτικά μέχρι να δημιουργηθεί ένα κύλινδρος.
Με ένα μεγάλο μαχαίρι κόβουμε ροδέλες ίδιου πάχους και τις τοποθετούμε προσεκτικά σε ταψί ή λαμαρίνα με λαδόκολλα ,αφήνοντας ένα κενό ανάμεσά τους.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για γύρω στα 20 λεπτά(θα καταλάβετε πότε όταν δείτε ότι έχουν λιώσει τα τυριά και η ζύμη έχει πάρει ένα χρυσό χρώμα).