ΣΥΝΤΑΓΗ
Υλικά
- 1 πακέτο μανιτάρια μεγάλα
- κεφαλοτύρι ή ποικιλία τυριών τριμμένη
- μπέικον ψιλοκομμένο
- πιπεριά πράσινη ή κόκκινη σε μικρά κυβάκια
- κρέμα γάλακτος
- αλεύρι
- αυγά
- φρυγανιά τριμμένη (γαλέτα)
- αλάτι,πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε εξωτερικά τα μανιτάρια μας και βγάζουμε προσεκτικά το κοτσανάκι.
- Τα αλατίζουμε και τα περνάμε διαδοχικά από το αλεύρι,το αυγό και τη γαλέτα (ουσιαστικά τα πανάρουμε όπως το σνίτσελ) και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ (ή απλό ταψάκι).
- Σε μπολ αναμειγνύουμε τα τυριά, το μπέικον,την πιπεριά και την κρέμα γάλακτος και τα αλατοπιπερώνουμε.
- Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και γεμίζουμε τα παναρισμένα μας μανιτάρια.
- Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 Βαθμούς μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα τα μανιτάρια.
Για τους λάτρεις των μανιταριών είναι μια εξαιρετική επιλογή!!!
Συνοδέψτε το με σκορδοψωμάκια και παγωμένη μπύρα!!!
Καλή σας απόλαυση!