ΣΥΝΤΑΓΗ
Υλικά
- 250 γρ. κουβερτούρα
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος
- 50 γρ. βούτυρο
- κακάο για την επικάλυψη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα και την τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Βάζουμε σε μέτρια φωτιά την κρέμα γάλακτος και περιμένουμε να πάρει βράση.
- Τη ρίχνουμε στην κουβερτούρα,περιμένουμε λίγο και μετά ανακατεύουμε καλά.
- Αφού λιώσει η σοκολάτα προσθέτουμε στο μείγμα το βούτυρο.
- Το βάζουμε στο ψυγείο και περιμένουμε να σταθεροποιηθεί.
- Βάζουμε γάντια μιας χρήσης, πλάθουμε μπαλάκια και τα βουτάμε στο κακάο.
- Διατηρούνται στο ψυγείο.
Τόσο γεμάτα από σοκολατένια γεύση που θα ικανοποιήσουν όλους τους λάτρεις της σοκολάτας και συνάμα τόσο απλά στην παρασκευή τους!
Ιδανικό κέρασμα για κάθε περίσταση!