Scrambled Eggs

ΣΥΝΤΑΓΗ

Υλικά (2 άτομα)

  • 4 αυγά
  • 70 ml κρέμα γάλακτος
  • λίγο βούτυρο
  • 4 φέτες ψωμί
  • 4 φέτες γραβιέρα ή όποιο άλλο κασέρι επιθυμούμε
  • 4 φέτες καπνιστό μπέικον
  • 4 φέτες ντομάτα
  • αλάτι ,πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζουμε το φούρνο στη λειτουργία του γκριλ.
  2. Στη λαμαρίνα του φούρνου βάζουμε λαδόκολλα και από πάνω το ψωμί.
  3. Το αλείφουμε με βούτυρο και βάζουμε από πάνω το κασέρι, το μπέικον και τη ντομάτα.
  4. Το βάζουμε στο φούρνο και το βγάζουμε όταν έχει λιώσει το κασέρι.
  5. Παράλληλα ετοιμάζουμε στα αυγά,
  6. Χτυπάμε καλά τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και αλατοπιπερώνουμε.
  7. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το μείγμα των αυγών.
  8. Μαγειρεύουμε για περίπου 4 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς με σπάτουλα ή ξύλινη κουτάλα ,μέχρι το μείγμα να αρχίσει να στερεοποιείται αλλά να παραμένει ζουμερό.
  9. Βγάζουμε το ψωμί από το φούρνο και πάνω από κάθε φέτα βάζουμε τα αυγά μας.
  10. Πασπαλίζουμε αν θέλουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και απολαμβάνουμε!

Από τα πιο νόστιμα πρωινά που μπορώ να σας προτείνω!

Δοκιμάστε το οπωσδήποτε!

Μπορείτε  τα αυγά να τα σερβίρετε και σκέτα με καπνιστό σολομό και σχοινόπρασο ψιλοκομμένο!

Η επιλογή δική σας!

Εκτύπωσέ το
 

ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Δεν βρέθηκαν μπλοκ.