Σφολιατίνια με παραδοσιακό κασέρι και μπέικον

ΣΥΝΤΑΓΗ

Υλικά 

  • 1 πακέτο σφολιάτα ψυγείου (για να την χρησιμοποιήσετε άμεσα και να μην περιμένετε να ξεπαγώσει)
  • κασέρι παραδοσιακό σε φέτες (6 αν κάνετε το ένα φύλλο της σφολιάτας, 12 αν κάνετε και τα δύο)
  • μπέικον σε φέτες (αν δε σας αρέσει βάλτε όποιο άλλο αλλαντικό προτιμάτε, στις ίδιες αναλογίες με το κασέρι)
  • σουσάμι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Στρώνουμε στο μισό φύλλο της σφολιάτας το κασέρι και από πάνω το μπέικον.
  2. Καλύπτουμε με το άλλο μισό , δημιουργώντας έναν φάκελο.
  3. Με πινέλο αλείφουμε τη σφολιάτα με νερό και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
  4. Κόβουμε σε μακρόστενες λωρίδες και τοποθετούμε σε λαμαρίνα πάνω σε λαδόκολλα.
  5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 Βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.

Συνταγή της στιγμής με εγγυημένα θεϊκό αποτέλεσμα!!!

Ιδανική λύση και για το πρωινό στο σχολείο και για μπουφέ σε πάρτυ!

ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Δεν βρέθηκαν μπλοκ.