Χριστουγεννιάτικα δεντράκια καρύδας

ΣΥΝΤΑΓΗ

Υλικά

  • 100 γρ. συμπυκνωμένο γάλα
  • 150 γρ. άχνη ζάχαρη
  • 70 γρ. τριμμένη καρύδα
  • πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
  • έξτρα τριμμένη καρύδα για το ρολάρισμα
  • μικρά ζαχαρωτά για το στόλισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το συμπυκνωμένο γάλα με την άχνη και το χρώμα ζαχαροπλαστικής.
  2. Προσθέτουμε την τριμμένη καρύδα και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ομοιογενές, σχετικά σκληρό, μείγμα.
  3. Παίρνουμε κομματάκια,τα κάνουμε μπαλάκια και μετά προσπαθούμε να τους δώσουμε κωνικό σχήμα.
  4. Περνάμε τα δεντράκια μας από έξτρα καρύδα και άν θέλουμε προσθέτουμε και χρωματιστά ,μικρά ζαχαρωτά.
  5. Διατηρούνται στο ψυγείο σε αεροστεγές σκεύος.

Αφού κρυώσουν μπορείτε να λιώσετε κουβερτούρα σε μπεν μαρί και να βουτήξετε την κορυφή τους!

ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Δεν βρέθηκαν μπλοκ.