Ψωμάκια με φέτα, παρμεζάνα και γιαούρτι

ΣΥΝΤΑΓΗ

Υλικά 
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
  • 220 ml (1 φλιτζάνα) καλαμποκέλαιο (ή ηλιέλαιο)
  • 2 αυγά
  • 500 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις μαζί με 2 κουταλάκια του γλυκού baking powder
  • ½ κουταλιά της σούπας αλάτι
  • 250 γρ. φέτα τριμμένη
  • 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα και έξτρα για πασπάλισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα αυγά και τα χτυπάμε καλά με το σύρμα (αυγοδάρτη).
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε ένα ενιαίο μείγμα.
  3. Πλάθουμε μπαλάκια ίδιου μεγέθους και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα φούρνου (ή και μεγάλο ταψί) πάνω σε λαδόκολλα.
  4. Πασπαλίζουμε την επιφάνειά τους με έξτρα παρμεζάνα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 Βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
Τόσο εύκολα και γευστικά που θα γίνουν η καθημερινή συνήθειά σας!!! Για ένα έξτρα αρωματικό αποτέλεσμα μπορείτε στη ζύμη να βάλετε φρέσκο θυμάρι ή ρίγανη ,ψιλοκομμένα.
Εκτύπωσέ το

2 Ιούλ

ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Δεν βρέθηκαν μπλοκ.