ΣΥΝΤΑΓΗ
Υλικά- 400 γρ. πατάτες τριμμένες
- 200 γρ. νερό
- 180 γρ. αλεύρι ΓΟΧ Κομοτηνής
- 60 γρ. γραβιέρα τριμμένη
- 50 ml ελαιόλαδο
- Αλάτι,πιπέρι
- Θυμάρι(προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Εκτέλεση
- Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
- Τα απλώνουμε σε ένα ταψί μεσαίου μεγέθους στρωμένο με λαδόκολλα φροντίζοντας να έχει ομοιόμορφο πάχος.
- Πασπαλίζουμε με έξτρα ελαιόλαδο και γραβιέρα την επιφάνεια.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά ή μέχρι να γίνει χρυσή η επιφάνεια.
Τραγανή ,πεντανόστιμη και πανεύκολη!!!Αξίζει να τη δοκιμάσετε!