Κέικ σουφλέ με κεράσια

ΣΥΝΤΑΓΗ

Υλικά

  • 110 γρ ζάχαρη
  • 125 γρ. βούτυρο
  • 200 γρ.κουβερτούρα
  • 3 αυγά
  • 1 βανίλια
  • 140 γρ. αλεύρι ΓΟΧ Μύλοι Κομοτηνής
  • ½ φακελάκι baking powder
  • 100 gr. κεράσια χωρίς κουκούτσι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Εκτέλεση

  1. Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί και την αφήνουμε μέχρι να κρυώσει λίγο.
  2. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να αφρατέψουν.
  3. Στη συνέχεια συμπληρώνουμε το αλεύρι μαζί με το baking και τέλος τη σοκολάτα και τα κεράσια.
  4. Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι ή φόρμα του κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς στις αντιστάσεις για 15 λεπτά ακριβώς.
  5. Μπορούμε να βάλουμε το μείγμα και σε θήκες για μάφινς και ψήνουμε για 7 λεπτά.

Ο συνδυασμός της σοκολάτας με τα κεράσια είναι ανεπανάληπτος!!!

ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Δεν βρέθηκαν μπλοκ.