Εύκολη ζαμπονοκασερόπιτα (χωρίς φύλλο)

ΣΥΝΤΑΓΗ

Υλικά
  • 3 αυγά
  • 180 ml γάλα
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 180 γρ. αλεύρι
  • 15 γρ. baking powder
  • 3-4 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 100 γρ. ζαμπόν
  • 100-150 γρ. κασέρι (ή ένα φακελάκι μιξ τυριών για φούρνο)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Εκτέλεση
  1. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα αυγά με το γάλα, το baking και το λάδι και στη συνέχεια προσθέτουμε την παρμεζάνα και το αλεύρι.
  2. Αλατίζουμε ελαφρώς και μεταφέρουμε λίγο λιγότερο από το μισό μείγμα σε ταψάκι μεσαίου μεγέθους ,το οποίο έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει.
  3. Από πάνω τοποθετούμε το ζαμπόν και το κασέρι και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μείγμα,το οποίο απλώνουμε προσεκτικά με μαρίζ.
  4. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 Βαθμούς για 20 -25 λεπτά.
Ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες και πολύ εύκολο!

ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Δεν βρέθηκαν μπλοκ.